Home
Info
Personalia
Agenda

Hans van Ameide (1959)

Heeft 25 jaar ervaring als fysiotherapeut, manueeltherapeut en met het begeleiden van mensen met psychosomatische klachten. Werkte eerst in een maatschap en is in 2003 een nieuwe praktijk begonnen samen met Frans Zwaaneveld. Heeft de emotioneel- lichaamsgerichte opleiding gevolgd op het Orshof gezondheids instituut. Begeleide vijf jaar groepen volgens deze methodiek. Hier maakte hij in 1998 voor het eerst kennis met familieopstelllingen.

Hij werd geraakt door de respectvolle, liefdevolle en oordeelloze manier van werken, waarin de diepere onzichtbare verbondenheid gezien, aangeraakt en erkend wordt. In 2000 volgde hij de basisopleiding en de vervolg opleiding systemisch werk en familieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland, onder leiding van Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder. Volgde diverse workshops bij Bert Hellinger, Matthias Varga von Kibed, Johannes Schmidt, Guni Baxa, Stephan Hausner, Heleen Grooten en Nick Blaser.

Als fysiotherapeut integreert hij deze waardevolle manier van kijken/ benadering bij individuele behandelingen. Sinds 2003 is hij samen met Mieke Eberhard gestart met het geven van workshops familieopstellingen. Na drie jaar van fijne samenwerking stopte Mieke vanwege verhuizing naar haar dochter in ItaliŽ.

Sindsdien geeft hij samen met Willem Roelink workshops en informatie avonden systemisch werk en familieopstellingen.


<< terug
Contact
Reacties
Literatuur